GEBRUIKERSBEHEER

User Management
Nitro Sign for Salesforce
July 22, 2021 01:34 PM
Follow these instructions to quickly and easily set up the Nitro Sign for Salesforce app in your Salesforce org.
User Management
Een gebruiker opschorten
juli-20 ,202101 :09 AM
Als u een gebruiker schorst, kan deze niet meer inloggen op Nitro en wordt de toegang tot Nitro-producten en -services geblokkeerd. Gebruikers kunnen zo lang als nodig opgeschort blijven en kunnen op elk moment worden hersteld vanuit de Nitro Admin-app. Alle documenten van de gebruiker zullen beschikbaar zijn in zijn/haar account wanneer het wordt hersteld.
User Management
Reset een gebruikerswachtwoord
juli-20 ,202112 :49 AM
Als globale beheerder van uw team kunt u wachtwoorden voor alle gebruikers in uw team opnieuw instellen, zoals hieronder wordt beschreven.
User Management
Uitnodigingen beheren
juli-20 ,202112 :45 AM
Alle openstaande uitnodigingen kunnen worden beheerd via de tabel Uitgenodigde gebruikers in de Nitro Admin-app. Als globale beheerder kunt u een verzonden uitnodiging op elk moment opnieuw verzenden of intrekken voordat de uitgenodigde gebruiker deze heeft geaccepteerd.
User Management
Gebruikers uitnodigen
juli-20 ,202112 :43 AM
Als globale beheerder van uw team kunt u andere gebruikers uitnodigen om lid te worden van uw team via de Nitro Admin-app. U kunt ervoor kiezen om elke gebruiker eenmalig uit te nodigen, of u kunt een lijst met gebruikers batchgewijs importeren met behulp van een .csv-bestand.
User Management
Een gebruikersprofiel bewerken
juli-20 ,202112 :37 AM
Als globale beheerder van uw team kunt u de details bewerken van alle gebruikers die aan uw teamaccount zijn toegevoegd door de onderstaande stappen te volgen:
User Management
Een gebruiker verwijderen
juli-20 ,202112 :31 AM
Als u een gebruiker uit uw Nitro Sign-team verwijdert, worden de gebruikersaccount en alle bijbehorende bestanden permanent verwijderd. Voordat u een gebruiker verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u de bestanden van de gebruiker downloadt of overdraagt, aangezien deze niet kunnen worden hersteld nadat het verwijderingsproces is voltooid.
User Management
Gebruikersrollen toewijzen of intrekken
juli-20 ,202112 :28 AM
Door rollen aan uw gebruikers toe te wijzen, krijgt u extra rechten zodat ze uw team kunnen beheren.
User Management
Licenties toewijzen of intrekken
May 03, 2021 08:26 PM
Als globale beheerder voor uw team kunt u nieuwe licenties toewijzen aan gebruikers of bestaande licenties verwijderen.
Inhoudsbilbiotheek

End-to-end transformatie van digitale documenten

In nieuw onderzoek door GigaOm worden de functies en mogelijkheden van vooraanstaande eHandtekening en PDF-oplossingen vergeleken en onder de loep genomen.
Portions of this page translated by Google.