Privacybeleid

Welkom op de website van Nitro Software, Inc. Nitro hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy en wil u als bezoeker van onze website zoveel mogelijk informatie, respect en controle geven over wat er met uw persoonsgegevens gebeurt. We hopen dat dit privacybeleid een duidelijke manier is om u zo goed mogelijk te informeren. Mocht u na het lezen van dit beleid nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Terminologie

  • Nitro Software, Inc. en zijn dochterondernemingen ("Nitro", "wij", "ons" en/of "onze")
  • Deze website en elke site ("Site(s)");
  • Software geleverd door Nitro ("Software"); of
  • Diensten aangeboden door Nitro (gezamenlijk "Diensten").
  • "U" verwijst naar u als gebruiker van de Site of Dienst

Wie is Nitro?

Nitro is een wereldwijd SaaS-bedrijf voor documentproductiviteit dat digitale transformatie versnelt in een wereld die de mogelijkheid vereist om overal, altijd en op elk apparaat te kunnen werken. Als wereldspeler op de markt voor eSign en workflowproductiviteit stelt Nitro organisaties in staat om betere bedrijfsresultaten te behalen door middel van 100 % digitale documentprocessen en snelle, efficiënte workflows. Het Nitro Productivity Platform biedt uitgebreide SaaS-bedrijfsoplossingen, waaronder zeer veilige eSigning en e-ID, krachtige PDF-productiviteit en toonaangevende analyses.

We hebben bepaalde persoonsgegevens nodig om u toegang te geven tot de Diensten. Als u een profiel heeft aangemaakt, een account heeft geregistreerd, software heeft gedownload of informatie aan ons heeft verstrekt, wordt u gevraagd om expliciet in te stemmen met onze Servicevoorwaarden en ons Privacybeleid om toegang te krijgen tot onze Services, onze producten te kopen en/of onze inhoud te bekijken . Deze toestemming geeft ons de wettelijke basis die we volgens de toepasselijke wetgeving nodig hebben om uw gegevens te verwerken. Als u niet akkoord gaat met ons gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit beleid, maak dan geen gebruik van onze Services.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid verduidelijkt hoe wij persoonsgegevens verwerken wanneer u onze website,www.gonitro.com, bezoekt. en wanneer u gebruik maakt van de functionaliteiten die beschikbaar zijn op onze website. Wanneer onze website u doorverwijst naar een andere website of applicatie, houd er dan rekening mee dat er andere voorwaarden of privacybeleid van toepassing kunnen zijn.

Het beleid is ook van toepassing wanneer u Nitro-producten en de bijbehorende functionaliteiten gebruikt.

Nitro verwerkt persoonlijke gegevens uitsluitend in overeenstemming met de regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de California Consumer Privacy Act van 2018 .

Welke persoonsgegevens verzamelt en verwerkt Nitro?

Afhankelijk van de functionaliteiten die je gebruikt op onze website of product, verwerken wij de volgende soorten persoonsgegevens:


Identificatie- en contactgegevens

Wanneer u contactformulieren op onze website invult, verwerken wij uw naam, adres, e-mailadres, bedrijfsnaam, telefoonnummer, mobiele telefoonnummer en het land waarin u of uw bedrijf gevestigd is.

Professionele informatie

Wanneer u via onze website solliciteert, verwerken wij uw functietitel, de naam van het bedrijf waarvoor u werkt, uw geslacht, leeftijd, informatie uit het CV dat u meestuurt en de gegevens die openbaar beschikbaar zijn op uw LinkedIn-profiel.

Andere informatie die u wilt delen

Als u daarvoor kiest, kunt u de verschillende optionele velden op onze website gebruiken om ons informatie te sturen, die wij zullen verwerken zodra deze is ingediend.

Communicatie voorkeuren

We verzamelen informatie over uw voorkeuren met betrekking tot onze communicatie met u, zoals advertenties of uitnodigingen voor evenementen. U kunt deze voorkeuren met ons delen wanneer u contact met ons opneemt via de website, of wanneer u uw voorkeuren instelt via onze e-mails.

Koekjes

We collect specific personal details through cookies (and similar technologies) installed on our website. You can view a complete overview of cookies and all relevant information in this regard in our Cookie Policy.

Eenmalige aanmelding

We verzamelen gegevens van de SAML-provider met betrekking tot uw account (met uw uitdrukkelijke toestemming)

Documenteer gegevens

Bij het opslaan van documenten op de Sites, Software en Services verzamelt Nitro de volgende gegevens:

Documentmetadata : naam, grootte, e-mailadres van gebruiker die document uploadt, metadata over de structuur van het document en standaardmetadata geleverd door de standaard die is gebruikt om het document te maken (PDF, DOC, XLS, enz.).

Documenten delen : E-mailadres en naam van gebruikers die u het document wilt laten delen.

Documentinhoud : de inhoud van documenten die zijn opgeslagen op de site, software of services.


Account gegevens

Nitro verzamelt persoonlijke gegevens van gebruikers om diensten te verlenen. Bij normaal gebruik van de Site of Services verzamelen we enkele of alle van de volgende gegevens:

Accountgegevens : naam, bedrijfsnaam, titel, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, wachtwoord en avatar


Door gebruikers gegenereerde inhoud

Wanneer u zich aanmeldt bij onze Services via onze communityforums, prikborden en blogs op onze Sites.

Gebruiksgegevens

Telemetriegegevens met betrekking tot service, site of softwaregebruik

Informatie van sociale netwerksites (SNS)

Als u via onze Diensten verbinding maakt met een SNS, zullen we die informatie openen, gebruiken en opslaan in overeenstemming met dit Privacybeleid.

Informatie van partners

We kunnen ook informatie over u uit andere bronnen halen, als u er bijvoorbeeld mee heeft ingestemd om informatie te delen met een van onze partners of andere derde partijen, kunnen we deze toevoegen aan de informatie die we van onze Services krijgen.

Betalings- en aankoopinformatie

Als u Nitro-producten via onze website hebt gekocht, slaan we informatie met betrekking tot de aankoop op. Aankoopgegevens : bestellings-ID, product, transactie-ID, naam, bedrijfsnaam, titel, factuuradres en e-mailadres.

Nitro maakt gebruik van een externe Merchant-of-Record-verwerker, die verantwoordelijk is voor het verwerken van de betaling en naast de aankoopgegevens ook betalingsgegevens opslaat, waaronder uw creditcardgegevens.

Hoe verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen persoonsgegevens wanneer:

  • u een contactformulier op onze website invult om contact met ons op te nemen of ons een vraag te stellen
  • je solliciteert via onze website
  • u informatie opvraagt via onze website
  • u bezoekt onze website en wij ontvangen specifieke informatie via cookies
  • u een of meer van onze producten gebruikt
  • u een of meer van onze producten koopt
  • je woont door Nitro gehoste evenementen en webinars bij
  • je bezoekt Nitro-stands op evenementen

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, maar alleen voor zover nodig om het beoogde doel te bereiken. Hieronder ziet u een overzicht waarom wij bepaalde categorieën van persoonsgegevens verwerken.

Identificatie- en contactgegevens

Rechtsgrond(en)

Wij verwerken uw identificatie- en contactgegevens om eventuele vragen die u via onze website stelt te kunnen beantwoorden en om u de door u gevraagde informatie te kunnen verstrekken. Wanneer u hiermee uitdrukkelijk heeft ingestemd (of indien u een bestaande klant bent), verwerken wij uw identificatie- en contactgegevens ook om u op de hoogte te houden van onze producten, diensten, promoties, evenementen, nieuwsberichten enz., dus voor direct marketing doeleinden.

Uitvoering van de overeenkomst | Gerechtvaardigd belang | Toestemming

Professionele informatie

Rechtsgrond(en)

Wij verwerken de professionele informatie die u ons verstrekt om uw sollicitatie in overweging te nemen en te beoordelen of u een geschikte kandidaat bent voor een van onze vacatures.

Uitvoering van de overeenkomst | Gerechtvaardigd belang

Andere informatie die u wilt delen

Rechtsgrond(en)

Als u bijzondere categorieën van persoonsgegevens deelt (bijv gezondheidsgegevens of strafbladgegevens), geeft u ons uitdrukkelijk toestemming om deze persoonsgegevens te verwerken.

Uitvoering van de overeenkomst | Gerechtvaardigd belang | Toestemming

Wanneer u ervoor kiest om andere gegevens te delen via optionele velden op onze contactformulieren of per e-mail, verwerken wij deze gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Communicatie voorkeuren

Rechtsgrond(en)

We verzamelen informatie over uw voorkeuren met betrekking tot onze communicatie met u, zodat we weten wanneer en via welk medium we contact met u mogen opnemen.

Uitvoering van de overeenkomst | Wettelijke verplichting

KoekjesRefer to Cookie Policy for more information.

Gebruiksgegevens

Rechtsgrond(en)

We monitoren gebruikersactiviteit en verzamelen gegevens over de functies die u gebruikt voor toe-eigening, prestaties van de software en services, en gebruiksanalyses die worden gedeeld met klanten op hun accounts.

Uitvoering van de overeenkomst | Gerechtvaardigd belang

Informatie van sociale netwerksites (SNS)

Rechtsgrond(en)

Als u via onze Diensten verbinding maakt met een SNS, gebruiken en bewaren we de informatie waarvan u ermee instemde dat de SNS ons zou verstrekken op basis van uw instellingen op die SNS.

Uitvoering van de overeenkomst | Gerechtvaardigd belang | Toestemming

Informatie van partners

Rechtsgrond(en)

Als u ermee heeft ingestemd om informatie te delen met een van onze partners of andere derde partijen, kunnen we ook de informatie met betrekking tot onze diensten verzamelen en opslaan.

Uitvoering van de overeenkomst | Gerechtvaardigd belang | Toestemming

betalingsinformatie

Rechtsgrond(en)

Als u een of meer van onze producten hebt gekocht, wordt uw informatie gedeeld met Merchant-of-Record-partners, we kunnen ook de informatie met betrekking tot onze diensten verzamelen en opslaan.

Uitvoering van de overeenkomst | Gerechtvaardigd belang | Toestemming | Wettelijke verplichting

De verwerking van persoonsgegevens kan gebaseerd zijn op verschillende rechtsgronden. De rechtsgrond(en) waarop onze verwerking is gebaseerd staan duidelijk vermeld in bovenstaand overzicht, maar wij vinden het belangrijk om u van elk van deze begrippen een nadere toelichting te geven:

Uitvoering van de overeenkomstDeze rechtsgrond houdt in dat wij uw persoonsgegevens moeten verwerken om u onze diensten aan te kunnen bieden en ondersteuning te kunnen bieden.
Gerechtvaardigd belang

Deze rechtsgrond houdt in dat onze verwerking van uw persoonsgegevens wordt afgewogen tegen de impact daarvan op uw privacy. Hierbij streven we altijd naar de juiste balans.

Het legitieme belang dat we nastreven is de efficiënte werking van ons bedrijf, het uitvoeren van overeengekomen servicevoorwaarden met onze klanten en klanten, verbeterde functionaliteit van onze producten en klanttevredenheid.

ToestemmingDeze rechtsgrondslag wordt alleen gebruikt wanneer u ons toestemming geeft om bepaalde persoonsgegevens te gebruiken.
Wettelijke verplichtingDeze rechtsgrond houdt in dat wij uw persoonsgegevens moeten verwerken in verband met een wettelijke verplichting.

Wij streven er altijd naar zo min mogelijk persoonsgegevens te verwerken voor het doel dat wij nastreven. Nitro houdt zich aan het principe van gegevensminimalisatie en verwerkt alleen gegevens die nodig zijn om zijn legitieme functies uit te voeren. Raadpleeg onze Servicevoorwaarden (of, indien van toepassing, https://www.gonitro.com/businessterms ) voor meer informatie.

Worden mijn persoonsgegevens gedeeld met derden?

In principe delen wij uw persoonsgegevens zo min mogelijk. Afhankelijk van de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt en de doelstellingen die verbonden zijn aan de verwerking van uw persoonsgegevens, kunnen wij uw persoonsgegevens delen met onderstaande derden:

NitroGegevens die door Services, Sites of Software worden verzameld, kunnen worden gedeeld met interne entiteiten in Nitro ter ondersteuning van aanvullende functies zoals prestatiebewaking, verbeterd serviceaanbod, technische ondersteuning en marketing
Leveranciers, onderaannemers en andere dienstverlenersVoor het leveren van bepaalde diensten doen wij een beroep op andere bedrijven, onafhankelijke dienstverleners, leveranciers, onderaannemers of andere tussenpersonen. Deze derden kunnen uw persoonsgegevens verwerken indien nodig als onderdeel van hun dienstverlening. Wij zorgen er altijd voor dat deze partijen passende technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beschermen.
AutoriteitenIndien wettelijk vereist of in het kader van een juridische procedure, kunnen wij uw persoonsgegevens delen met bepaalde autoriteiten of overheidsinstanties.
Sociale media-platformsAfhankelijk van uw toestemming in uw communicatievoorkeuren, kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met socialemediaplatforms om gepersonaliseerde advertenties op dergelijke platforms mogelijk te maken. Om te weten hoe deze social media platformen persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij u naar het betreffende privacybeleid van het betreffende platform.
Zakelijke overdrachtIn het geval van een herstructurering, bedrijfsoverdracht of fusie- en overnameactiviteit kunnen uw persoonsgegevens worden overgedragen aan de derden die bij dit proces betrokken zijn.

Worden uw persoonsgegevens buiten de EER gedeeld?

Wanneer wij uw persoonsgegevens delen met derden waarmee wij samenwerken, bestaat de mogelijkheid dat uw persoonsgegevens buiten de Europese Economische Ruimte (EER) worden gedeeld. In dit geval zullen we ervoor zorgen dat dergelijk delen altijd GDPR-compatibel is. Enkele van de vele manieren die we gebruiken om conforme internationale gegevensoverdrachten te ondersteunen, zijn:

  • Standaard contractbepalingen in onze contracten met deze bedrijven.
  • De adequaatheid van het land van bestemming kan door de Europese Commissie worden erkend als een land dat passende gegevensbescherming biedt.
  • Alle andere (toekomstige) onder de AVG aanvaarde deelmechanismen kunnen in dit verband ook worden gebruikt.

Nitro neemt gegevensprivacy serieus en bewaakt het regelgevingslandschap met betrekking tot gegevensprivacy. Naarmate nieuwe regelgeving zich ontwikkelt, zal Nitro deze regelgeving evalueren en, te goeder trouw, onze procedures voor gegevensprivacy op passende wijze ontwikkelen.

Hoe beveiligen wij uw gegevens?

Raadpleeg Technische organisatorische maatregelen voor meer informatie over Nitro-beveiligingspraktijken.

Gebruiken wij uw persoonsgegevens voor direct marketing?

In het kader van een bestaande klantenrelatie of indien u ons de vereiste toestemming daarvoor heeft gegeven, kunnen wij uw persoonsgegevens ook verwerken voor direct marketing doeleinden. Zo kunnen wij u op de hoogte houden van onze diensten.

Third parties we collaborate with may also use your personal data for direct marketing purposes. This mainly relates to the processing of your personal data via cookies. For more information in this regard, please refer to our Cookie Policy.

The processing of your personal data for direct marketing purposes may be based on consent you have given to use your personal data for such purposes. If you wish to withdraw this consent or object to this processing, you can do so at any time by contacting us or by changing your preferences using the link we incorporate in our messages. You can withdraw your consent regarding the use of cookies via our Cookie Policy.

Wat zijn mijn rechten?

Als klant van onze sites, diensten of software informeren wij u graag over de rechten die u heeft met betrekking tot uw persoonsgegevens. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan gerust contact met ons op.

Recht op inzage – U kunt ons te allen tijde opvragen welke persoonsgegevens wij van u verwerken. Indien u dat wenst, kunt u uw persoonsgegevens ook inzien op ons hoofdkantoor. Als u liever heeft dat wij u een kopie sturen van uw persoonsgegevens die wij verwerken, is dit ook op verzoek verkrijgbaar.

Het recht op correctie – Als u merkt dat uw persoonsgegevens die wij verwerken niet meer correct zijn, kunt u ons dit te allen tijde laten weten, zodat wij uw persoonsgegevens onmiddellijk kunnen corrigeren.

Het recht op verwijdering van gegevens a – Als u wilt dat wij uw persoonsgegevens niet langer verwerken en verwijderen, kunt u ervoor kiezen om ons te vragen uw persoonsgegevens permanent te verwijderen. In dit geval zullen we alle persoonlijke gegevens van u die we op basis van uw toestemming verwerken, verwijderen.

Het recht om de verwerking te beperken – Als u liever heeft dat wij onze verwerking van uw persoonsgegevens beperken, kunt u ons dit altijd vragen. Wij zullen uw verzoek in behandeling nemen en onderzoeken hoe wij dit kunnen regelen.

Het recht om bezwaar te maken – Als u bezwaar wilt maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u dit doen door contact met ons op te nemen.

Het recht op gegevensoverdraagbaarheid – Als u wilt dat uw persoonsgegevens worden overgedragen aan een derde partij, helpen wij u daarbij. In dat geval worden uw persoonsgegevens in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat naar de organisatie van uw keuze gestuurd.

Het recht om bezwaar te maken tegen direct marketing – U hebt ook het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen direct marketing. De elektronische communicatie die wij versturen bevat altijd een link om u af te melden, zodat u dit soort berichten niet meer van ons ontvangt.

Het recht om een klacht in te dienen – Indien u vindt dat wij u niet correct hebben geholpen, kunt u er altijd voor kiezen om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De relevante contactgegevens vindt u aan het einde van dit privacybeleid.

U kunt uw rechten uitoefenen door het formulier Toegangsverzoek gegevenssubject in te vullen.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Nitro heeft een bureau voor gegevensbescherming, dat u graag helpt met al uw vragen over privacy en de verwerking van uw persoonsgegevens. Ons Bureau Gegevensbescherming is bereikbaar via:

Contactformulier: https://www.gonitro.com/contact-dpo

E-mailadres: privacy@gonitro.com

Adres: Nitro Software, Inc, 150 Spear Street, STE 1850 , San Francisco, CA 94105

Hoe kunt u contact opnemen met de Gegevensbeschermingsautoriteit?

Als u niet tevreden bent met de manier waarop uw functionaris voor gegevensbescherming van Nitro uw verzoek of opmerking heeft afgehandeld, of als u een klacht wilt indienen, kunt u via onderstaande gegevens contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Website: Autoriteit Persoonsgegevens

Adres: Gegevensbeschermingscommissie, 21 Fitzwilliam Square South, Dublin 2 , D 02 RD 28 , Ierland