Nitro-blog

Bekijk samen met ons de nieuwe Nitro PDF Pro 10 in actie

Nitro-Pro10.png

Mocht u vorige week onze aankondiging gemist hebben: de langverwachte Nitro PDF Pro 10 is er!

De respons van onze klanten is fenomenaal - ze zijn dol op de verbeterde snelheid en prestaties van Pro 10, en de nieuwe functies (batchverwerking, PDF-portfolio's en automatische scheefstandcorrectie, om er een paar te noemen) doen het erg goed.

Met de release van Nitro PDF Pro 10 hebben we bedrijven niet alleen voorzien van een slanke, schaalbare, gebruiksvriendelijke PDF-oplossing, maar ook van een volledig pakket tools voor documentproductiviteit waarmee vrijwel elk papierwerk kan worden gestroomlijnd.

Of u nu een document vanaf nul moet maken , het moet voorbereiden op het delen met externe medewerkers, uw eigen eSignature moet toepassen, of een derde partij om een handtekening moet vragen, met Nitro PDF Pro 10 wordt uw taak eenvoudiger en efficiënter.

Hier volgt een korte blik op de buzz die Nitro PDF Pro 10 heeft gegenereerd:

Nitro kondigt de release van Nitro Pro 10 en Nitro Pro+ 10 aan
Lisa Hoover McGreevy, FierceContentManagement, 6/10/2015

Nitro Pro 10.5.2.11: Krachtige tool voor het maken, bewerken en beheren van PDF'sNick Peers, Download.com | 6.9.2015

Nitro Pro 10 Beoordeling
Brooks Duncan, DocumentSnap.com | 6/9/2015

Nitro Pro 10 arriveert, krijgt Batch Automation, PDF Portfolio Creation
Nick Peers, Betanews | 6/9/2015

Tags
Nitro Nieuws & Cultuur Nitro PDF Pro