Nitro-blog

Battery Ventures investeert $ 15 miljoen in Nitro's volgende hoofdstuk

batterij-ventures-wp.png

Vandaag is een heel speciale dag voor Nitro. We kondigen een investering van $ 15 miljoen van Battery Ventures aan, en de start van Nitro's 'tweede hoofdstuk'. Als hoofdstuk één ging over het delen van documenten van de eerste generatie, wordt hoofdstuk twee uitgebreid met het delen van documenten van de tweede generatie. En we zijn verheugd dat het team van Battery zich bij ons voegt voor het volgende deel van het Nitro-verhaal.

Als we het hebben over het delen van documenten van de eerste en tweede generatie, hebben we het eigenlijk over veranderingen in de manier waarop mensen werken. Tot voor kort gebeurde de meeste kantoorproductiviteit op de desktop. Tegenwoordig gebeurt het overal. We hebben de afgelopen 9 jaar ongelooflijk veel succes gehad met Nitro Pro, als het eerste en nu toonaangevende alternatief voor Adobe Acrobat, maar steeds meer klanten vroegen om nieuwe en nog betere manieren om documenten te delen - in de browser en op mobiel - en dat leidde tot de oprichting en lancering van Nitro Cloud.

Onze Nitro Pro-klanten wilden weten hoe ze contracten sneller konden ondertekenen, efficiënter konden samenwerken, binnen enkele seconden documentgoedkeuringen konden aanvragen en meer inzicht konden krijgen in hun hoogwaardige documentworkflows. Nitro Cloud is gemaakt voor die klanten, en nog veel meer die we nog niet hebben ontmoet, als het ultieme platform voor "slimme documenten". En we zijn nog maar net begonnen. We hebben grootse plannen voor de productroadmap en zullen daar te zijner tijd in het openbaar over praten.

Sommigen van jullie hebben misschien ook gemerkt dat we zijn verhuisd van ons voormalige www.nitropdf.com- domein naar www.gonitro.com . Waarom? Heel eenvoudig: vandaag zijn we veel meer dan alleen een PDF-bedrijf. Wij zijn een documentproductiviteitsbedrijf. We hebben een lange geschiedenis in PDF, maar het is niet alles wat we doen.

Nitro Cloud maakt gebruik van onze diepgaande expertise op het gebied van PDF en de kracht van het formaat, maar Cloud draait echt om onze visie voor een wereld zonder formaat. Cloud is een service waarmee documenten die overal zijn gemaakt, in elk formaat, offline of online, gemakkelijk kunnen worden gedeeld, ondertekend en voor gebruikers kunnen worden gebruikt. Slimme documenten op slimme platforms zoals Nitro Cloud lijken erg op PDF. Slimme documenten hebben veel van de voordelen van PDF – zoals betrouwbaarheid, beveiliging, inhoudsmachtigingen en samenwerkingsmogelijkheden – maar dan supercharged en gemoderniseerd, met wettelijk bindende e-handtekeningen, versiebeheer, contentbeheerfunctionaliteit, workflowfuncties die kunnen worden in- en uitgeschakeld op zal, documentanalyses, betere compatibiliteit met browsers en mobiele apparaten, en meer.

Onze missie is nog steeds om bedrijven productiever te maken als het gaat om het werken met documenten, maar nu bieden we twee oplossingen, naast elkaar gepresenteerd: Nitro Pro voor het delen van documenten van de eerste generatie en Nitro Cloud voor het delen van documenten van de tweede generatie. Als klant kunt u beide producten samen gebruiken, en we hopen dat u dat ook zult doen.

batterij- 500 w-new-nitronaut.png

Mike Katz van Battery is nu een trotse Nitronaut... en de nieuwe baby Liberty van een week oud is dat ook!
Gefeliciteerd Mike!

Vandaag is een grote dag voor Nitro, en ook voor onze gebruikers, klanten en partners. Het volgende hoofdstuk is begonnen en we kunnen niet enthousiaster zijn. Ik wil Michael Brown en de rest van de bemanning van Battery formeel aan boord verwelkomen als officiële Nitronauts, en we danken u voor uw vertrouwen in ons bedrijf en ons team.

Ga Nitro!

Big-Check- 2014 - 525 x 700 .jpg

Niets zegt echt geld als een gigantische valse cheque!