Gebruikershandleiding
Nitro Sign
Teams

Werken met teams

Teamgerelateerde functies zijn exclusief beschikbaar voor leden van Nitro Sign Advanced-abonnementen.

Nitro Sign Teams biedt een handige manier om de zichtbaarheid van sjablonen en documenten te delen met alle gebruikers die deel uitmaken van een Nitro Sign Team- of Enterprise-abonnement. Alleen gebruikers met de rol Documentbeheerder kunnen teamsjablonen of documenten toevoegen of verwijderen, maar alle gebruikers die aan het plan zijn gekoppeld, kunnen deze bekijken.

Leer hoe u een gebruiker de rol Documentbeheerder kunt geven .

Een document toevoegen aan Teamdocumenten

Opmerking: alleen documenten die geen deel uitmaken van een handtekeningworkflow, of documenten die al zijn ondertekend, kunnen naar Teamdocumenten worden verplaatst.

1 . Navigeer vanuit het Home -dashboard naar Mijn documenten in het linkermenu
2 . Selecteer een document dat niet de status Concept of Uw handtekening nodig heeft, klik op het menupictogram Snelle acties en selecteer Toevoegen aan teamdocumenten

werken-met-teams- 1 .jpeg

U kunt ook het document openen en Toevoegen aan teamdocumenten selecteren op het tabblad Start in het bovenste lint

werken-met-teams- 2 .jpeg

3 . Het document kan nu door alle gebruikers van het team worden bekeken via de pagina Teamdocumenten

werken-met-teams- 3 .jpeg

Tags
Nitro Sign