Gebruikershandleiding
Nitro Admin
User Management

Een gebruiker opschorten

Als u een gebruiker schorst, kan deze niet meer inloggen op Nitro en wordt de toegang tot Nitro-producten en -services geblokkeerd. Gebruikers kunnen zo lang als nodig opgeschort blijven en kunnen op elk moment worden hersteld vanuit de Nitro Admin-app.

Alle documenten van de gebruiker zijn beschikbaar in hun account wanneer ze worden hersteld .

Opmerking: als u een gebruiker schorst, worden lopende handtekeningverzoeken niet ongeldig en wordt de toegang van de ontvanger tot documenten die door de geschorste gebruiker zijn gedeeld, niet ingetrokken.

Als globale beheerder van uw team kunt u actieve gebruikers in uw team schorsen door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Inloggen op de Nitro Admin Portal
  2. Selecteer Gebruikers in het linkernavigatievenster en navigeer naar het tabblad Actief
  3. Selecteer de gewenste gebruiker, klik op Meer opties (drie stippen) knop aan de rechterkant van de rij van de gebruiker en selecteer Gebruiker bewerken
Nitro Admin - Bewerk gebruiker.png

4 . Klik op de knop Gebruiker opschorten in het bewerkingspaneel

Nitro-beheerder - Gebruiker bewerken 2 .png

5 . Bevestig de gebruikersopschorting door op Gebruiker opschorten te klikken

Nitro Admin - Gebruiker opschorten.png

Zodra de actie is voltooid, kan de geschorste gebruiker niet langer inloggen op zijn account en wordt deze gevonden onder de inactieve gebruikers van uw team

Opmerking: als u een gebruiker schorst, worden alle aan de gebruiker toegewezen licenties niet verwijderd.
Tags
Nitro Admin