Contact met Sales »

Klaar om te upgraden naar de Nitro Productivity Suite?

Gebruikers met Nitro VIP Access ™ (voorheen Software Assurance) krijgen gratis upgrades, terwijl alle huidige Nitro-gebruikers in aanmerking komen voor een aantrekkelijke korting.

Wat is er nieuw en verbeterd

Nauwkeurigere conversie

Als u pdf-bestanden omzet in Excel en PowerPoint profiteert u nu van nauwkeurigere conversie, snellere resultaten en meer consistentie wat betreft inhoud, afbeeldingen, indeling, kleuren en lettertypen.

Meer waarde met onbeperkte digitale handtekeningen

Nitro Pro maakt nu deel uit van de Nitro Productivity Suite, die ook de onbeperkte elektronische handtekeningen in Nitro Cloud bevat. Met deze tools realiseert u 100% digitale workflows, terwijl u tegelijkertijd aan al uw PDF- en eSignature-behoeften kunt voldoen

Open en deel bestanden sneller

Met de nieuwe connector voor OneDrive voor Bedrijven kunt u uw pdf-bestanden rechtstreeks opslaan in OneDrive, waardoor u gemakkelijk koppelingen kunt maken en delen met collega's.

Sla de printer over

Vervang afdrukken door efficiëntere en meer kosteneffectieve digitale processen. Benut ‘Alternatieven voor afdrukken’, een functie die functies in Nitro aanbeveelt in plaats van afdrukken als u het dialoogvenster ‘Afdrukken’ opent.

Gemakkelijker multitasken

Bewerk pdf-bestanden in minder stappen dankzij de mogelijkheid om tekst en afbeeldingen te verplaatsen tussen meerdere geopende vensters.

Verifieer digitale handtekeningen eenvoudig

De Chain of Trust-ondersteuning, nieuw in Nitro Pro 12, automatiseert de identificatie van betrouwbare contacten zodat digitale handtekeningen sneller worden gevalideerd.