WEBINAR| Waarom het nu tijd is om PDF-kosten te besparen

YestoMore-Campaign-Webinar-Header.jpg

13 oktober om 5 pm CET / 4 pm UK / 11 am EST / 8 am Pacific
Bij Nitro begrijpen we dat IT-budgetten meer dan ooit onder druk staan; vaak dwingend u om het aantal licenties te beperken om stijgende kosten te voorkomen.

Ontdek hoe BP overstapte naar Nitro PDF-oplossingen om kosten te besparen en gebruikerslicenties te verhogen door deel te nemen aan ons webinar met Simon Roberts, Service Application Manager bij BP, om te leren:

  • Waarom is het nu het juiste moment om uw PDF-leverancierscontract te heroverwegen?
  • 7 overwegingen bij het beoordelen van opties voor PDF-leveranciers
  • Waarom BP besloot om van PDF-leverancier te veranderen en de succescriteria die ze gebruikten
  • Hoe BP in samenwerking met Nitro . de verstoring van veranderingen voor hun gebruikers beperkte

Wij zijn van mening dat PDF-productiviteit beschikbaar moet zijn voor elke gebruiker die het nodig heeft, tegen een prijs die beter past bij uw IT-budget - en we hopen dat u samen met ons wilt leren hoe.

    Bedankt voor het registreren! U ontvangt binnenkort een bevestigingsmail met de details van het webinar.

    Elektronische handtekeningen
    Een leider in e-handtekeningen
    Nitro Sign erkend als leider in het 2022 GigaOm Radar Report for eSignatures. Lees meer over GigaOm's evaluatie en analyse van de beste eSignature-leveranciers in de categorie.