Alle hulpbronnen
Alles over PDF's

Webinar: waarom het nu tijd is om PDF-kosten te besparen

YestoMore-Campaign-Webinar-Header.jpg

13 oktober om 5 pm CET / 4 pm UK / 11 am EDT / 8 am PDT
Bij Nitro begrijpen we dat IT-budgetten meer dan ooit onder druk staan; vaak dwingend u om het aantal licenties te beperken om stijgende kosten te voorkomen.

Ontdek waarom BP overstapte naar Nitro PDF-oplossingen om kosten te besparen en gebruikerslicenties te verhogen. Neem deel aan onze webinar met Simon Roberts, Service Application Manager bij BP, om te leren:

  • Waarom is het nu het juiste moment om uw PDF-leverancierscontract te heroverwegen?
  • 7 overwegingen bij het beoordelen van opties voor PDF-leveranciers
  • Waarom BP besloot om van pdf-leverancier te veranderen en de succescriteria die ze gebruikten
  • Hoe BP in samenwerking met Nitro . de verstoring van veranderingen voor hun gebruikers beperkte

Wij zijn van mening dat PDF-productiviteit beschikbaar moet zijn voor elke gebruiker die het nodig heeft - tegen kosten die zijn afgestemd op uw IT-budget - en we hopen dat u met ons wilt leren hoe.

Vul het formulier in om u aan te melden voor dit webinar.

Tags
Video Alles over PDF's
Elektronische handtekeningen
Een leider in e-handtekeningen
Nitro Sign erkend als leider in het 2022 GigaOm Radar Report for eSignatures. Lees meer over GigaOm's evaluatie en analyse van de beste eSignature-leveranciers in de categorie.