Nitro-blog

Ready to Rocket: mijn reis om een nitronaut te worden

nitro-logo- 2 - 1000 x 700 .png

Maria Robinson treedt toe tot Nitro als Chief Marketing Officer.

Sinds mijn eerste videochat met Nitro-oprichter & CEO Sam Chandler werd ik geïnspireerd door de energie en passie van het team van Nitro. Sam deelde het ondernemersverhaal van de oprichting van Nitro in 2005, en de ongelooflijke reis van wendingen en vastberadenheid die ertoe leidde dat Nitro afgelopen december een beursgenoteerd bedrijf werd op de ASX. Van PDF-vervanging en eSigning tot de volgende etappe van de reis, voortgestuwd door de Nitro Productivity Suite, blijft Nitro de klant centraal stellen. Als klantgerichte marketeer wist ik dat ik mijn stam had gevonden.

Tijdens het chatten met het team in San Francisco, Dublin en Melbourne heb ik ze leren kennen als mensen met een diepe toewijding aan elkaar en aan hun klanten. We praatten via videogesprekken vanwege de wereldwijde pandemie, en het werd meteen duidelijk dat alle Nitronauten dezelfde waarden delen en een geweldige cultuur hebben opgebouwd. De waarden van Nitro - High Performance, Be Good en No Bullshit - komen overeen met die van mij, wat betekent dat ik elke dag mijn authentieke zelf kan zijn op het werk.

Als marketingleider heb ik het voorrecht gehad om samen te werken met ongelooflijke teams en leiders, bij start-ups en Fortune 500 bedrijven, zoals Intuit, Citrix, LogMeIn en Imperva. Toen Brad Smith van Intuit, een andere CEO die ik diep bewonder, het Marketingteam ontmoette, zei hij dat jullie "Growth Officers" zijn. Dat is me bijgebleven tijdens mijn loopbaan en werd mijn ware doel: zakelijke groei stimuleren, groeien als professional en anderen helpen groeien.

Mijn volgende missie, die vandaag begint als CMO bij Nitro, zal zijn als een groeifunctionaris die geobsedeerd is door de klant, authentiek en werkt met vastberaden, diverse en vriendelijke mensen. Ik ben een sterke pleitbezorger voor diversiteit op de werkplek, ik heb het Imperva Women's Network opgericht en begeleid vroege carrièremarketeers en zal dit belangrijke werk voortzetten door me aan te sluiten bij Nitro's Diversity, Equity & Inclusion Taskforce, Life at Nitro en Nitro Gives.

Het is een zeer opwindende tijd om deel uit te maken van de ongelooflijke reis bij Nitro, aangezien er een solide basis is om op voort te bouwen en talrijke wind in de rug die ons vaart geeft. De toekomst van werk verandert snel om ons heen en digitale transformaties versnellen in organisaties over de hele wereld. Door 100 % digitale documentworkflows in te schakelen, helpt Nitro kenniswerkers om productiever te zijn in de nieuwe realiteit van het werk. Vanaf die allereerste ontmoeting met Sam wist ik dat ik erachter kon komen om iedereen een betere, productievere manier van samenwerken te geven.

Nitro stelt gebruikers in staat hun beste werk te doen en als Nitro's CMO zal ik ernaar streven om iedereen in het team te helpen het beste werk van hun leven te doen, zodat onze klanten hun productiviteit kunnen ontketenen.

Bedankt Nitronauts en Sam voor de mogelijkheid om met je te dienen en te groeien! Dankbaar en trots om een Nitronaut te zijn! #nitroproud

Als u op zoek bent naar uw volgende hoofdstuk , laten we dan verbinding maken.

Maria Robinson