Nitro-blog

Wees niet bang voor de digitale revolutie, bereid je erop voor

man-coffee-cup-pen-1000x1000.jpg
Karolina Grabowska PERSONEEL

In de #DXRoundup van deze maand bieden wij een compacte bundel die is samengesteld om de moderne IT-innovator te helpen in deze digitale wateren te navigeren. Als technologische revoluties (CRM, Big Data, AI) ons één ding hebben geleerd, dan is het wel lopen voordat je gaat rennen. Dus, neem deze blog als uw "digitale trainers" en maak uw veters vast.

Hé IT-leiders, we hebben een probleem. Met de stortvloed aan thema's over digitale transformatie die de discussies en inboxen op agressieve wijze blijven consumeren, beginnen de zaken rumoerig en de strategieën complex te worden. Zullen we een stapje terug doen? In de #DXRoundup van deze maand bieden wij een compacte bundel die is samengesteld om de moderne IT-innovator te helpen in deze digitale wateren te navigeren. Als technologische revoluties (CRM, Big Data, AI) ons één ding hebben geleerd, dan is het wel lopen voordat je gaat rennen. Dus, neem deze blog als uw "digitale trainers" en maak uw veter vast.

Maak kennis met Stephanie Woerner, een onderzoeker van Technology MIT die ik de "Doctor of Digital" noem. Stephanie heeft dit jaar onderzocht waarom, hoe en waar investeringen in digitale transformatie misgaan. Zij heeft onlangs een boek gepubliceerd, What's Your Digital Business Model?: Six Questions to Help You Build the Next-Generation Enterprise waarin zij beschrijft hoe bedrijfsorganisaties zichzelf kunnen herbedraden om digitaal te omarmen om beslissingen te nemen die bedrijfsprocessen versnellen. Technologie is weliswaar de goliath die transformatie aanstuurt, maar hoe u nieuwe manieren van werken opbouwt en implementeert is ook koning. Stephanie heeft 6 vragen geschetst die alle IT-leiders zich zouden moeten stellen voordat zij aan hun reis naar digitalisering beginnen. Hier zijn ze.

Er is geen one-size-fits-all als het gaat om Digitale Transformatie of de Digitale Ervaring. Elk bedrijf heeft zijn eigen blauwdruk, elk bedrijf schrijft (of is van plan te schrijven) zijn eigen digitale lot. Of u nu een beginnende, gemiddelde of gevorderde digitale pionier bent, het verwerven van kampioenen die uw strategieën en tactieken ondersteunen, is de sleutel tot het veiligstellen van interne mindshare en steun om van ontdekking tot uitvoering over te gaan. Casey Foss en Kyle Hutchins geloven dat de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie ligt in het identificeren van de "digital achievers" binnen uw organisatie. Zij definiëren deze personen als "mensen die in staat zijn de grondbeginselen van het werken en concurreren in een door technologie gerevolutioneerde wereld te begrijpen en die geïnspireerd en gemotiveerd zijn om verandering te stimuleren, en die gedijen in omgevingen van verandering". Als u benieuwd bent hoe u de "digitale presteerders" in uw organisatie kunt identificeren, dan is dit het artikel voor u.

Telkens wanneer een nieuw glimmend object op de markt wordt gebracht, vooral een zoals Digitale Transformatie die de mogelijkheid biedt om onze manier van bestaan als mens te veranderen, komt er een monsterlijke hoeveelheid bruikbaar onderzoek. De vraag is, met zoveel onderzoek, naar wie luistert u? Wij stellen voor Joe McKendrick. In zijn laatste ZDNet-artikel, De druk is groot: digitale transformatie wordt gezien als een voorstel dat het verschil maakt voor IT-managers. Joe zet de zaken eenvoudig uiteen om IT-leiders te helpen begrijpen welke investeringen kunnen leiden tot een meetbare verhoging van de zakelijke impact.

Mijn twee centen: Wees niet bang voor de revolutie die onder onze neus plaatsvindt, maar leer hoe u er een meetbare bedrijfs- en omzetimpact van kunt maken. Denk na over waar u moet beginnen - overweeg uw documentbeheerlandschap met een fijnere lens te bekijken. Waarom? U zult waarschijnlijk geschokt zijn door wat er is en wat er verbeterd kan worden. Zoals Joe zegt: "Bestaande systemen houden je tegen". Misschien is het tijd voor een reboot.